ANUNTURI

Anunt anulare concurs angajare MEDIC PRIMAR si ANUNT anulare concurs angajare CONSILIER SERV. STABILIRI PRESTATII

Anunt angajare COMPARTIMENT INFORMATICA

Declaratie privind asumarea agendei de integritate organizationala

Anunt recrutare personal pentru recalcularea pensiilor

Formular de inscriere la concurs

Precizari cu privire la Ordonanța de urgență a Guvernului nr.90/23.08.2021

 

 

         

 

A N U N T

 

                

Urmare intrării în vigoare a prevederile Legii nr.154 din 4 iunie 2021 pentru modificarea si completarea O. G. nr.105/1999, privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile instaurate in Romania cu incepere de la 6 septembrie 1940 pana la 6 martie 1945 din motive entice, Casa Judeteană de Pensii Ilfov, începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi, analizează cererile depuse potrivit legii și emite hotărârile de stabilire a drepturilor cuvenite în temeiul legii.

 

                 Având în vedere volumul mare de solicitări si lucrări, precum si faptul că drepturile se acordă si se plătesc începând cu data de 1 ianuarie 2022, vă comunicăm că cererile si documentele aferente legii mentionate anterior, se vor depune la Camera 6, în ziua de vineri a fiecărei săptămâni între orele 8.30 si 13.30.

 

                                          

 

 

COMPARTIMENT COMUNICARE

 

 

 

 

 

A N U N T

Pensii de urmas

          AVÂND ÎN VEDERE CĂ ÎN PREZENT INSTITUTIILE DE INVĂTĂMÂNT COMUNICĂ ELECTRONIC ADEVERINTELE PRIN CARE SE FACE DOVADA CONTINUĂRII STUDIILOR BENEFICIARILOR DE PENSIE DE URMAS (COPII URMASI ÎN VARSTA DE PESTE 16 ANI) SI CA ACESTIA LE TRANSMIT CASELOR TERITORIALE DE PENSIE PRIN ACEEASI MODALITATE, ADEVERINTELE SUSAMINTITE, TRANSMISE ELECTRONIC, CONSTITUIE DOVADA PRIVIND CONTINUAREA STUDIILOR SI VOR FI AVUTE IN VEDERE LA ACORDAREA PENSIEI DE URMAS, URMAND CA BENEFICIARII SA PREZINTE ORIGINALUL PANA LA SFARSITUL ANULUI SCOLAR 2020-2021.

 

 

 Birou Presa-05.05.2019

 

 

 

 

 

Guvernul a aprobat proiectul noii Legi a pensiilor, la propunerea Ministerului Muncii și Justiției Sociale - Comunicat de presa legat de noua Lege a Pensiilor - 10 Octombrie 2018